İşletme Uzaktan Öğretim Genel Bilgilendirme | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İşletme Uzaktan Öğretim Genel Bilgilendirme

Değerli öğrencilerimiz,

2017-2018 eğitim öğretim yılı güz  dönemi ders seçimleri 20 Eylül 2017  Saat 01:00 – 22 Eylül 2017 saat 23:59 tarihleri arasında OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi)
obs.hku.edu.tr adresinden yapılmaktadır. OBS bilgileriniz ÖYS bilgilerinizle aynıdır. Ders kayıtlarınızı OBS üzerinden yaparken  dikkat etmeniz gerekenler;

1) Mezun  olabilmeniz için toplamda 10 ders almış ve başarılı şekilde geçmiş olmanız gerekmektedir.

2) İlk defa ders seçecek olan öğrencilerimizin, ders programında aynı günde bulunan derslerden sadece biriniseçmek koşuluyla  5 ders seçmesi gerekmektedir.

3) 2. Döneminde bulunan öğrencilerimizin de aynı günde olan derslerden birini seçmek koşuluyla 5 ders seçmesi gerekmektedir.

4) 2. Döneminde bulunan öğrencilerimiz, daha önce alıp başarı ile geçtiği dersleri tekrar almamalıdır.
5) Önceki dönemlerde kaldığı dersleri olan öğrenciler kaldığı aynı dersi almak zorunda değildir. Daha önce alıp geçtiği dersler haricinde yeni açılan derslerden seçebilir.
5) Bilimsel araştırma yöntemleri dersini almak yeni yapılan değişiklik ile beraber zorunlu değildir. Ancak Tezli yüksek lisans programına geçiş yapmayı planlayan öğrencilerimizin almasında fayda vardır.
6) 2. ve 3. döneminde olanların proje seçmesi gerekmektedir

7) 3. döneminde olanların proje dersi haricinde 10 dersten eksik dersleri varsa onları alması gerekmektedir.

8) Ders seçim işlemleri yapıldıktan sonra danışmanınız tarafından onaylanması gerekmektedir. Danışmanınız onay verdikten sonra ders kayıt işlemi sona erecektir. Sistemden danışmanınızın onay durumunu takip ediniz. Reddettiği durumlarda danışmanınız ile irtibata geçiniz.

Ders seçimi sırasında başka sorun yaşanması halinde aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz:

Seçilecek dersler hakkında sorular için, 0342 2118080 (dahili: 1338) Mail:
dilek.yilmaz@hku.edu.tr

Sistem girişlerindeki teknik sorunlar için, 0342 2118080 (dahili: 1822 / 1821) Mail:
tugrul.tirpan@hku.edu.tr – begum.kilinc@hku.edu.tr

Öğrencilik durumları hakkında sorular için, 0342 2118080 (dahili: 1402) Mail:
sbe@hku.edu.tr  erkan.kile@hku.edu.tr