Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı Yazılı Bilim Sınavı Ve Sözlü Mülakata Girmeye Hak Kazanan Öğrenci Listesi Açıklandı. | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler DOKTORA Programı Yazılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci Listesi Aşağıdaki Gibidir.
Yazılı Bilim Sınavı: 9 Ağustos 2017 / Saat: 09.00

Mülakat Tarihi:  9 Ağustos 2017 / Saat 13.30

Yazılı Bilim Sınavı ve Mülakat Yeri : İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi / FEAS 103 nolu sınıfta Olacaktır.

SIRA AD SOYAD
1 hasan dursun