Kurum İçi / Kurum Dişi Yatay Geçiş Tarihleri Duyurusu | Sosyal Bilimler Enstitüsü | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Kurum İçi / Kurum Dişi Yatay Geçiş Tarihleri Duyurusu

2017-2018 Bahar Dönemi İçin Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri:

Sayın Öğrencilerimiz,
2017-2018 Bahar Döneminde Kurum İçi / Kurum Dışı Yatay Geçiş başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler; 05 Aralık 2017 – 12 Ocak 2018 tarihleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne aşağıda listelenen evraklarla birlikte başvurmaları gerekmektedir.
Bilginize.

Not: 12 Ocak tarihinden sonra Kurum İçi / Kurum Dışı Yatay Geçiş başvuru talepleri alınmamaktadır.

KURUM DIŞI YATAY GEÇİŞ İÇİN İSTENECEK BELGELER

1. Dilekçe( Dilekçe için lütfen formu indire tıklayınız)
2. Transkript (Aslı ıslak imzalı şekliyle) – (Fotokopi, ekran çıktısı veya mail kabul edilmemektedir.)
3. Ders İçerikleri (Aslı ıslak imzalı ve onaylı şekliyle) – (Fotokopi, ekran çıktısı veya mail kabul edilmemektedir.)
4. Öğrenci Belgesi (Aslı ıslak imzalı şekliyle) – (Fotokopi, ekran çıktısı veya mail kabul edilmemektedir.)

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN İSTENECEK BELGELER

1. Dilekçe
2. Transkriptin (Aslı ıslak imzalı şekliyle) – (Fotokopi, ekran çıktısı veya mail kabul edilmemektedir.)
3. ALES belgesi (Tezli Yüksek Lisans programına geçmek isteyenler için)

Not 1: Bu Belgeler (12 Ocak 2018) tarihine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsüne teslim edilecektir.
Not 2: Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi (15-19 Ocak 2018) Tarihleri arasında ilan edilecektir.
Not 3: Kayıtlar (22-26 Ocak 2018) Tarihleri arasında yapılacaktır.